MasterChef a debutat marţi seara, la Pro TV, cu un amalgam de concurenţi. Dacă unii au prezentat reţete pe gustul celor trei membrii ai juriului şi au obţinut şorţul ce le-a permis să meargă mai departe, alţii au fost de-a dreptul penibili.
În categoria celor din urmă au intrat un italian cu o reţeţă de paste cu legume botezată Căruţa lui Dracula, un altul care i-a speriat pe cei trei Masterchef cu un peşte veveriţă şi un ospătar care a pregătit nici mai mult nici mai puţin decât o coadă de crocodil, total necomestibilă.
În categoria celor care au trecut cu brio primul test la MasterChef a intrat Mihai Stanescu, 25 de ani, asistent manager. “In comparatie cu ce am gustat eu pana acum la viata mea… nu vreau sa par plin de mine, dar eu sunt cel mai bun”, a spus Mihai de la bun inceput. El a venit insotit de prietena lui, cu care are o relatie de 7 ani. “Sper sa nu trebuiasca sa ma dezbrac acolo, dar as face orice pentru sort. Mi-ar placea sa castig premiul, sa-mi deschid un restaurant, apoi inca unul si-nca unul si peste 10 ani sa fiu in juriu la MasterChef”.
“Drumul spre juriu mi s-a parut groaznic, parca avea cel putin 5-600 metri. Mi s-a parut ca am facut jumatate de ora pana la juriu. Iar cand se deschid usile, simti ca e minutul tau, ca trebuie sa dai tot ce e mai bun”. Preparatul cu care a venit la preselectii - Muschi de vita Chateaubriand cu orez salbatic. Atitudinea lui, siguranta in care vorbea li s-au parut suspecte juratilor. “De unde te cunosc eu pe tine?” l-a intrebat Catalin Scarlatescu. “Nu cumva lucrezi ca bucatar pe undeva?” “De ce, e bun? Sper sa fi nimerit muschiul! Am pus toata pasiunea mea in farfuria asta” a raspuns concurentul.
Florin Dumitrescu s-a simtit luat la misto “Esti foarte arogant. Iti iese o vita super buna si tie iti pare rau?!”. “Mai am de invatat o groaza. Sa-mi ziceti ce trebuie sa imbunatatesc”, le-a spu