Un deliciu chiar si pentru cea mai selecta clientela, pizza Pollo, preparata de iscusitii bucatari ai Pizzeriei Italiene Via Margherita, reprezinta produsul culinar care poate sa multumeasca toate gusturile. Facuta dupa o reteta veche, adusa in Iasi la infiintarea pizzeriei, pizza Pollo a fost printre preferatele iesenilor timp de aproape 20 de ani.
Printre ingredientele folosite pentru prepararea acestui sortiment se numara: blatul preparat in bucataria restaurantului, mozarella, piept de pui, sos de rosii si oregano. Toate ingredientele sunt usoare, ceea ce face pizza Pollo una dintre alegerile clientilor cu un regim alimentar mai restrictiv. Blatul facut de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din: faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline. Sosul de rosii folosit de bucatarii Pizzeriei Via Margherita este un secret profesional care defineste produsele culinare ale restaurantului. Acesta contine: rosii pasate, ceapa, morcov, piper, sare, busuioc si ulei de masline, in proportii stiute numai de bucatari. Potrivit ospatarilor pizzeriei, aceasta reteta este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi.
Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si standardul de calitate care a definit-o timp de aproape 20 de ani. Pizza Pollo, de 530 de grame, poate fi gustata in pizzerie, iar iesenii care locuiesc sau lucreaza in zona centrala a orasului o pot comanda acasa sau la birou.
Pizzeria Italiana Via Margherita ofera clientilor sai cele mai savuroase produse ale artei culinare italiene de la inaugurarea sa, in anul 1993, cand investitori italieni au decis sa aduca traditia gastronomica italiana iesenilor. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati a