Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda astazi o mancare din piept de pui, Petto di Pollo Impanato, un produs culinar preparat dupa o reteta italiana foarte apreciata. Un adevarat deliciu culinar, Petto di Pollo Impanato este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat una dintre alegerile preferate ale amatorilor de arta culinara italiana din Iasi.
Ingredientele folosite la prepararea Petto di Pollo Impanato sunt proaspete, de cea mai buna calitate. Printre ingrediente se numara: piept de pui, ou, pesmet, sunca de pui, unt si ulei de palmier. Garnitura pentru cotlet, Patate alla Contadina, este componenta care da o nota distincta pieptului panne, adaugand un plus de rafinament mancarii. Pieptul de pui este prajit in ulei de palmier, la care se adauga pesmet. Cartofii sunt sotati cu bacon, unt si ceapa, apoi rumeniti, ceea ce face Petto di Pollo Impanato o mancare foarte consistenta, dar sanatoasa.
Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este vinul roze. O alegere buna ar fi, potrivit ospatarilor din pizzerie, un vin roze, sec - St. Martin Rose. Petto di Pollo Impanato poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
Pizzeria Italiana Via