Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda iesenilor care vor sa ia un mic dejun consistent, dar delicios, Piato Misto, preparat dupa o reteta italiana de succes, adusa recent in Iasi. Piato Misto, preparat de peste 6 luni de bucatarii pizzeriei din Iasi, a devenit in scurt timp o alegere preferata de ieseni atat la primele ore ale zilei, cat si la pranz.
Ingredientele folosite la prepararea Piato Misto sunt: oua ochiuri, salam de Sibiu, branza feta, rosii si salata russa. Bineinteles, cu acest fel de mancare este recomandata painea prajita. Salata russa este preparata din cartofi, mazare si morcovi fierti, castraveti murati, mustar, sare si maioneza. Dupa spusele ospatarilor Pizzeriei Italiene Via Margherita, Piato Misto este preferat de clientii fideli ai pizzeriei in special in orele de pauza de la serviciu. Bautura recomandata pentru acest fel consistent de mancare este sucul proaspat de portocale. Un adevarat deliciu, Piato Misto, de 340 grame, poate fi servit la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandat acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda iesenilor care vor sa ia un mic dejun consistent, dar delicios, Piato Misto, preparat dupa o reteta italiana de succes, adusa recent in Iasi. Piato Misto, preparat de peste 6 luni de bucatarii pizzerie