Cătălin este un mare fan al peştelui. Îi place să-l pescuiască, să-l gătească şi să îl mănânce.
"Cred ca cea mai remarcabila prada a fost un rechin de vreo 58 de kilograme, pe care l-am prins cu un cinghel, in Oceanul Indian," a spus, potrivit Pro TV, juratul de la MasterChef.
"Ne aflam pe o nava, in mijlocul oceanului, cind ni s-a stricat un cap de chiuloasa si a trebuit sa stam o zi si jumatate in deriva. Atunci mi-a venit ideea de a agata o bucata de pulpa intr-un cinghel, un carlig de macelarie, pe care l-am aruncat apoi peste pupa. Atunci am prins rechinul si a fost nevoie de 4 oameni zdraveni pentru a-l ridica" a declarat Cătălin.
Juratul a dezvăluit care este şi cel mai mare vis al lui: "Mai trebuie sa ajung sa conduc un hotel de 5 stele din Bucuresti, apoi mi-ar placea sa ma retrag, sa-mi iau o barca si sa ma plimb prin porturile lumii, sa prind peste si sa fac mancare gratis pentru toti cei care ajung in port".
Cătălin este un mare fan al peştelui. Îi place să-l pescuiască, să-l gătească şi să îl mănânce.
"Cred ca cea mai remarcabila prada a fost un rechin de vreo 58 de kilograme, pe care l-am prins cu un cinghel, in Oceanul Indian," a spus, potrivit Pro TV, juratul de la MasterChef.
"Ne aflam pe o nava, in mijlocul oceanului, cind ni s-a stricat un cap de chiuloasa si a trebuit sa stam o zi si jumatate in deriva. Atunci mi-a venit ideea de a agata o bucata de pulpa intr-un cinghel, un carlig de macelarie, pe care l-am aruncat apoi peste pupa. Atunci am prins rechinul si a fost nevoie de 4 oameni zdraveni pentru a-l ridica" a declarat Cătălin.
Juratul a dezvăluit care este şi cel mai mare vis al lui: "Mai trebuie sa ajung sa conduc un hotel de 5 stele din Bucuresti, apoi mi-ar placea sa ma retrag, sa-mi iau o barca si sa ma plimb prin porturile lumii, sa prind peste si sa fac mancare gratis pentru toti ce