"Pentru această reţetă, eu înlocuiesc pişcoturile cu pricomigdale, iar în cafea adaug Amaretto Disaronno. Pentru cremă, folosesc 6 gălbenuşuri, care se bat cu 6 linguri de zahăr tos până când se topeşte zahărul. Apoi se adaugă 300 g mascarpone.
Pricomigdalele se scufundă în cafeaua cu amaretto (care trebuie să fie rece), după care se aşază în tava în care doriţi să preparaţi prăjitura şi se acoperă cu cremă. Pe deasupra se pune pudră de cacao şi se dă la rece", a spus Cătălin Scărlătescu pentru PRO TV Magazin. Cătălin Scărlătescu, vedeta de la "MasterChef", a început de jos în bucătărie! Era "băiatul de la cartofi" Chef Cătălin Scărlătescu îţi spune care este modul ideal de a servi o supă: "Mie îmi place foarte mult rece, din frigider"
"Pentru această reţetă, eu înlocuiesc pişcoturile cu pricomigdale, iar în cafea adaug Amaretto Disaronno. Pentru cremă, folosesc 6 gălbenuşuri, care se bat cu 6 linguri de zahăr tos până când se topeşte zahărul. Apoi se adaugă 300 g mascarpone.
Pricomigdalele se scufundă în cafeaua cu amaretto (care trebuie să fie rece), după care se aşază în tava în care doriţi să preparaţi prăjitura şi se acoperă cu cremă. Pe deasupra se pune pudră de cacao şi se dă la rece", a spus Cătălin Scărlătescu pentru PRO TV Magazin. Cătălin Scărlătescu, vedeta de la "MasterChef", a început de jos în bucătărie! Era "băiatul de la cartofi" Chef Cătălin Scărlătescu îţi spune care este modul ideal de a servi o supă: "Mie îmi place foarte mult rece, din frigider"