Sursă foto: Pro TV Magazin"Am cunoscut-o pe Cristina în urmă cu doi ani în grădina unui restaurant. Eram Chef bucătar acolo, iar ea venise la insistenţele managerului să guste melcii gătiţi de mine. A doua zi am căutat-o pe Facebook şi am început să ne scriem. Mult. Nu a vrut să îmi dea numărul de telefon, aşadar, timp de o lună, ne-am scris scrisori virtuale. Astfel, am devenit prieteni foarte buni înainte de a deveni iubiţi", a dezvăluit Florin Dumitrescu pentru PRO TV Magazin.
În plus, el a inventat un desert pentru iubita sa. "Se numeşte Pomme du Sima! Mărul lui Sima (numele ei de familie), în traducere. Este un măr în foietaj, cu scorţişoară, caramel şi frişcă cu piper. E interesantă combinaţia şi este desertul preferat al multora.
Vroiam să o impresionez. Eram la începuturile relaţiei noastre şi am întrebat-o ce ar trebui să contina un desert care să fie pe placul ei. Mi-a spus că adoră caramelul şi merele coapte. Era în preajma Crăciunului, perioada ei preferată din an, astfel că m-am gândit să adaug şi scorţişoară. Iar frişca cu piper este acel element-surpriză, care face desertul extrem de gustos şi special. Am încercat să creez un desert care să o reprezinte şi cred că am reuşit", a mai povestit Florin Dumitrescu despre desertul pe care l-a creat pentru iubita sa. Florin Dumitrescu te învaţă să faci cremă de mascarpone! Vezi ce combinaţie light îţi recomandă Florin Dumitrescu şi-a combinat iubita mai bine de o lună pe Facebook: "I-am dat add spunându-i că o aveam la sugestii! Evident că am minţit" De ce i-a ales chef Florin pe Alex si Bogdan in bucataria sa? "Vreau sa aduc, impreuna cu ei, un nou suflu in bucataria romaneasca! Pregatiti-va pentru..."
Sursă foto: Pro TV Magazin"Am cunoscut-o pe Cristina în urmă cu doi ani în grădina unui restaurant. Eram Chef bucătar acolo, iar ea venise la insistenţele managerului să guste melcii gătiţ