Ingrediente: 300 ml smantana, 250 g zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sucul si coaja rasa de la o lamaie, 300 g faina, 1 pliculet praf de copt, 3 albusuri de ou, sucul si coaja rasa de la o portocala, 60 ml suc de lamaie.
Topping: 400 g capsuni taiate in sferturi pe lungime, 2 linguri suc de portocale, 2 linguri zahar pudra.
Reteta completa pe: Cepapam.ro Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Ingrediente: 300 ml smantana, 250 g zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sucul si coaja rasa de la o lamaie, 300 g faina, 1 pliculet praf de copt, 3 albusuri de ou, sucul si coaja rasa de la o portocala, 60 ml suc de lamaie.
Topping: 400 g capsuni taiate in sferturi pe lungime, 2 linguri suc de portocale, 2 linguri zahar pudra.
Reteta completa pe: Cepapam.ro Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu