Am revenit in bucatarie! Incep cu ceva usor, asa ca sa ne reintram in mana...
Acest pate era servit ca aperitiv din partea casei in restaurantele din Korcula. De asemenea era parte din platourile asortate alaturi de pršut, masline si vinete marinate, branza de capra si salata de vinete.
Ingrediente pentru Pate de ton cu capere
1 conserva de 250 gr ton in ulei
2 oua fierte tari
1/2 ceapa
1 lingura capere (in otet sau sare)
3 castraveciori murati (foarte mici)
1 lingura rasa mustar
piper, sare
Reteta completa pe: Ecuisine.ro
http://www.e-retete.ro/retete/pate-de-ton-cu-capere
Am revenit in bucatarie! Incep cu ceva usor, asa ca sa ne reintram in mana...
Acest pate era servit ca aperitiv din partea casei in restaurantele din Korcula. De asemenea era parte din platourile asortate alaturi de pršut, masline si vinete marinate, branza de capra si salata de vinete.
Ingrediente pentru Pate de ton cu capere
1 conserva de 250 gr ton in ulei
2 oua fierte tari
1/2 ceapa
1 lingura capere (in otet sau sare)
3 castraveciori murati (foarte mici)
1 lingura rasa mustar
piper, sare
Reteta completa pe: Ecuisine.ro
http://www.e-retete.ro/retete/pate-de-ton-cu-capere