Sâmbătă, Delia Matache şi Răzvan Munteanu vor deveni soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.
Evenimentul va fi sărbătorit printr-o petrecere de pomină organizată la Buftea. Delia le-a pregătit invitaţilor ei un meniu exclusivist. Piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şI sos de rodii sunt doar câteva dintre delicatesele cu care invitaţii Deliei se vor delecta la aperitiv. Masa principală se va servi în două saloane special amenajate - unul cu bucătărie burgheză, iar altul cu bucătărie oltenească - sau, pentru amatorii de carne de vânat, afară, la grătar, fazani şi căprioare, dar şi purceluşi de lapte şi berbecuţi, se vor perpeli într-o atmosferă specifică. Încercând să satisfacă toate gusturile, Delia şi Răzvan nu au omis sărmăluţele şi peştele, dar au înlocuit friptura tradiţională cu una specială de vită argentiniană. Lichiorurile şi ducleţurile fine vor completa paleta preparatelor pentru desert, iar tortul, unul uriaş, va avea la bază fructele şi ciocolata.
Sursa si mai multe imagini pe: Bucatarescu.ro
Sâmbătă, Delia Matache şi Răzvan Munteanu vor deveni soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.
Evenimentul va fi sărbătorit printr-o petrecere de pomină organizată la Buftea. Delia le-a pregătit invitaţilor ei un meniu exclusivist. Piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şI sos de rodii sunt doar câteva dintre delicatesele cu care invitaţii Deliei se vor delecta la aperitiv. Masa principală se va servi în două saloane special amenajate - unul cu bucătărie burgheză, iar altul cu bucătărie oltenească - sau, pentru amatorii de carne de