Daca tot am copt cartofi pentru reteta de ieri, mi-am zis sa nu ard gazul degeaba si sa pun cativa cartofi in plus, ca sa fac o portie de gnocchi cu spanac si sos gorgonzola. Evident, pentru o varianta super rapida se pot folosi gnocchi cumparati. Insa asupra mea, preparatul si mai ales modelatul de gnocchi, are efect relaxant, asa ca prefer sa-i fac in casa de cate ori am timp.
Ingrediente pentru Gnocchi cu spanac in sos gorgonzola
Gnocchi cu spanac
500 gr cartofi fainosi (fierti in coaja)
1 ou
125 gr faina
1/2 lingura ulei
150 gr spanac
sare
Sos gorgonzola cu spanac
50 gr unt
1 lingura cu varf faina alba
400 ml lapte fierbinte
120 gr branza gorgonzola
50 gr spanac (preferabil tanar)
sare, nucsoara
Portii: 4-5
Reteta completa pe: E-retete.ro
Daca tot am copt cartofi pentru reteta de ieri, mi-am zis sa nu ard gazul degeaba si sa pun cativa cartofi in plus, ca sa fac o portie de gnocchi cu spanac si sos gorgonzola. Evident, pentru o varianta super rapida se pot folosi gnocchi cumparati. Insa asupra mea, preparatul si mai ales modelatul de gnocchi, are efect relaxant, asa ca prefer sa-i fac in casa de cate ori am timp.
Ingrediente pentru Gnocchi cu spanac in sos gorgonzola
Gnocchi cu spanac
500 gr cartofi fainosi (fierti in coaja)
1 ou
125 gr faina
1/2 lingura ulei
150 gr spanac
sare
Sos gorgonzola cu spanac
50 gr unt
1 lingura cu varf faina alba
400 ml lapte fierbinte
120 gr branza gorgonzola
50 gr spanac (preferabil tanar)
sare, nucsoara
Portii: 4-5
Reteta completa pe: E-retete.ro