Trei maeştri ai bucãtãriei, cu poveşti de viaţã impresionante şi cariere fulminante, Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai Tand vor juriza show-ul de gastronomie Top Chef care începe, luni, la Antena 1.
Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai apreciaţi Top Chefi cu recunoaştere internatională. Originar din Israel, Jospeh Hadad, deţine secretele a peste 2.000 de reţete sofisticate şi a avut oportunitatea să creeze show-uri culinare pentru faimoşi presedinti de stat, precum Bill Clinton sau Francois Mitterand, pentru importanti politicieni ca Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei, Printul de Liechtenstein, dar şi personalitãţi de la Hollywood printre care Madonna şi Robert de Niro.
A urmat specializări în Germania, Statele Unite sau Anglia şi a fost Chef-ul celor mai luxoase restaurante din Israel şi România. Este unul dintre cei mai rafinaţi Chefi din lume şi mai bine plătiţi din ţara noastră, surpanumit "bucătarul oamenilor de afaceri de top".
Nicolai Tand s-a născut în Maramureş însă şi-a şlefuit pasiunea pentru gastronomie în Franţa, acolo unde a petrecut 13 ani, la finele cărora s-a întors în România pentru a-şi deschide un bistro cu tehnologie, savoir-faire şi materii prime franţuzeşti. Un magician al simţurilor şi aromelor, Nicolai a îmbinat în micul său local gastronomia franţuzească şi arta contemporană, astfel că o vizită în restaurantul său devine o desfătare pentru toate simţurile, iar clienţii sunt pe măsură.
În perioada petrecută în Franţa a fost şeful de sală al unuia dintre cele mai prestigioase restaurante pariziene .
Tudor Constantinescu a studiat gastronomia în Belgia, unde a lucrat cu faimoşi ciocolatieri belgieni precum Wittamer, Marcolini sau Herman Van Dender. Apoi, timp de patru ani, a călătorit prin toată lumea, în calitate de consultant pentru reţeaua