Azi incercam gusturi noi si aducem savoarea mancarurilor din restaurantele spaniole in casele noastre. Ingredientul "secret" folosit azi e sherry-ul Tio Pepe. Stiu ca e ceva nou pentru multa lume, la fel a fost si pentru mine pana de curand, dar rezultatul e unul extraordinar!
Ingrediente
500 gr ciuperci champignon micute
2-3 prize oregano
4 catei de usturoi
1 lingurita rasa boia dulce
1 varf bun chili pudra (sau boia iute)
1 lingura suc de lamaie
3 linguri sherry sec (Tio Pepe Fino)
cateva fire de patrunjel
7 linguri ulei de masline de calitate
sare
Portii: 2-3
Cititi reteta completa aici: e-retete.ro Azi incercam gusturi noi si aducem savoarea mancarurilor din restaurantele spaniole in casele noastre. Ingredientul "secret" folosit azi e sherry-ul Tio Pepe. Stiu ca e ceva nou pentru multa lume, la fel a fost si pentru mine pana de curand, dar rezultatul e unul extraordinar!
Ingrediente
500 gr ciuperci champignon micute
2-3 prize oregano
4 catei de usturoi
1 lingurita rasa boia dulce
1 varf bun chili pudra (sau boia iute)
1 lingura suc de lamaie
3 linguri sherry sec (Tio Pepe Fino)
cateva fire de patrunjel
7 linguri ulei de masline de calitate
sare
Portii: 2-3
Cititi reteta completa aici: e-retete.ro