Reteta acestor prajiturele aspectuoase si foarte gustoase a intrat in familia mea cu cateva zeci de ani in urma, iata de ce le-am numit "de moda veche":
Ingrediente:
pt. 50 de bucatipt.
blat:3 oua3 linguri de zahar3 linguri de faina
pt. umplutura:6 linguri de zahar2 linguri de cacao100 de grame de unt100 ml. de lapte100 de grame de nuci prajite usor si maruntite80 de grame de fructe uscate (stafide, caise, merisoare etc. - eu am optat pt. ultimele)2-3 linguri de romin plus, 4-5 linguri de gem de caise
pt. glazura:250 de grame de zahar praf foarte fin50 de grame de cacao2 linguri de uleicateva linguri de apa clocotitaroyal icing dintr-un albus de ou si 3 linguri de zahar
Reteta completa aici: retetecalamama.ro Reteta acestor prajiturele aspectuoase si foarte gustoase a intrat in familia mea cu cateva zeci de ani in urma, iata de ce le-am numit "de moda veche":
Ingrediente:
pt. 50 de bucatipt.
blat:3 oua3 linguri de zahar3 linguri de faina
pt. umplutura:6 linguri de zahar2 linguri de cacao100 de grame de unt100 ml. de lapte100 de grame de nuci prajite usor si maruntite80 de grame de fructe uscate (stafide, caise, merisoare etc. - eu am optat pt. ultimele)2-3 linguri de romin plus, 4-5 linguri de gem de caise
pt. glazura:250 de grame de zahar praf foarte fin50 de grame de cacao2 linguri de uleicateva linguri de apa clocotitaroyal icing dintr-un albus de ou si 3 linguri de zahar
Reteta completa aici: retetecalamama.ro