Ieri am avut oaspeti si am vrut sa le ofer o friptura gustoasa si aspectuoasa , dar in acelasi timp, mai deosebita. Am hotarat sa fie de carne de porc , careia sa ii confer savoare printr-un buchet de arome bine alese si sa ii contrabalansez gustul robust cu un adaus fructat. Asa a aparut aceasta reteta de friptura de porc cu fructe uscate , foarte aromata si cu aspect placut:
Ingrediente:
(pentru 6 persoane) 1 bucata de cotlet de porc de 1,5 kilograme (adaptati greutatea carnii la numarul portiilor pe care doriti sa le pregatiti)5 linguri de pesmet2 catei mari de usturoi1 lingurita de rozmarin uscat (sau o ramurica de rozmarin proaspat)2 linguri de patrunjel verde tocat6 caise uscate6 prune uscate1 mar1 morcov1 ceapa telina cat un ousare, piper, paprika dulce
Reteta completa aici: retetecalamama.ro Ieri am avut oaspeti si am vrut sa le ofer o friptura gustoasa si aspectuoasa , dar in acelasi timp, mai deosebita. Am hotarat sa fie de carne de porc , careia sa ii confer savoare printr-un buchet de arome bine alese si sa ii contrabalansez gustul robust cu un adaus fructat. Asa a aparut aceasta reteta de friptura de porc cu fructe uscate , foarte aromata si cu aspect placut:
Ingrediente:
(pentru 6 persoane) 1 bucata de cotlet de porc de 1,5 kilograme (adaptati greutatea carnii la numarul portiilor pe care doriti sa le pregatiti)5 linguri de pesmet2 catei mari de usturoi1 lingurita de rozmarin uscat (sau o ramurica de rozmarin proaspat)2 linguri de patrunjel verde tocat6 caise uscate6 prune uscate1 mar1 morcov1 ceapa telina cat un ousare, piper, paprika dulce
Reteta completa aici: retetecalamama.ro