No, nu m-am putut abtine! Pe ultima suta de metri am vrut sa mai postez o reteta faina pentru voi. Voila: rata cu portocale. Dar acum chiar va las in pace sa terminati pregatirile de Craciun. Va tzuc.
Ingrediente
2 bucati piept de rata (cu piele)
sare, piper (negru sau verde)
Sos de portocale
100 gr demi-glace (preferabil de rata, dar eu am folosit de vita)
1 lingura otet de vin alb
2 lingurite lichior de portocale (am folosit Cointreau, da un gust usor amarui sosului)
1 lingurita amidon
sucul de la 1 portocala (cca 60 ml)
sare
Portii: 2
Reteta completa aici: e-retete.ro No, nu m-am putut abtine! Pe ultima suta de metri am vrut sa mai postez o reteta faina pentru voi. Voila: rata cu portocale. Dar acum chiar va las in pace sa terminati pregatirile de Craciun. Va tzuc.
Ingrediente
2 bucati piept de rata (cu piele)
sare, piper (negru sau verde)
Sos de portocale
100 gr demi-glace (preferabil de rata, dar eu am folosit de vita)
1 lingura otet de vin alb
2 lingurite lichior de portocale (am folosit Cointreau, da un gust usor amarui sosului)
1 lingurita amidon
sucul de la 1 portocala (cca 60 ml)
sare
Portii: 2
Reteta completa aici: e-retete.ro