Reteta o am de la mama mea. E perferata ei de Craciun si am executat-o fara abatere de la reteta ei. Desi blatul este extrem de bun, pentru mine crema de unt e un pic cam mult. Stiu insa ca multora le place acest tip de crema si am lasat-o asa, insa eu as fi preferat o crema de ciocolata in loc, mai ales ca as putea folosi galbenusurile ramase de la blat ca sa o prepar.
Ingrediente
250 gr unt la temp. camerei
250 gr zahar
250 gr nuca
200 gr faina alba
1 plic praf de copt
6 oua (doar albusurile)
Crema de unt
200 gr unt la temp. camerei
200 gr zahar pudra
1 lingura rasa cafea instant (dizolvata intr-o lingura de rom)
1 lingura cacao
200 gr nuca
Reteta completa aici: e-retete.ro Reteta o am de la mama mea. E perferata ei de Craciun si am executat-o fara abatere de la reteta ei. Desi blatul este extrem de bun, pentru mine crema de unt e un pic cam mult. Stiu insa ca multora le place acest tip de crema si am lasat-o asa, insa eu as fi preferat o crema de ciocolata in loc, mai ales ca as putea folosi galbenusurile ramase de la blat ca sa o prepar.
Ingrediente
250 gr unt la temp. camerei
250 gr zahar
250 gr nuca
200 gr faina alba
1 plic praf de copt
6 oua (doar albusurile)
Crema de unt
200 gr unt la temp. camerei
200 gr zahar pudra
1 lingura rasa cafea instant (dizolvata intr-o lingura de rom)
1 lingura cacao
200 gr nuca
Reteta completa aici: e-retete.ro