Pollo alla diavola, o reteta cu origini incerte, si cu un nume destul de ciudat, datorat probabil ardeiului iute, focului vioi in care este prajit, sau sosului picant alaturi de care poate fi servit. Pe cat sunt de discutate originile, pe atat e de clar un lucru: este inspaimantator de bun !! : ) Il puteti face cat de picant doriti, sau chiar deloc, daca nu agreeati ideea de iute. Insa va spun cu mana pe inima ca nu am mai mancat niciodata un pui atat de crocant si delicios ca acesta. Imi ploua-n gura cand imi amintesc... : ) Ingrediente: 1 pui de cca 1 kg ardei iute macinat sare ulei masline oregano, maghiran, rozmarin (optional) Reteta completa pe: Justlovecookin.com Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Pollo alla diavola, o reteta cu origini incerte, si cu un nume destul de ciudat, datorat probabil ardeiului iute, focului vioi in care este prajit, sau sosului picant alaturi de care poate fi servit. Pe cat sunt de discutate originile, pe atat e de clar un lucru: este inspaimantator de bun !! : ) Il puteti face cat de picant doriti, sau chiar deloc, daca nu agreeati ideea de iute. Insa va spun cu mana pe inima ca nu am mai mancat niciodata un pui atat de crocant si delicios ca acesta. Imi ploua-n gura cand imi amintesc... : ) Ingrediente: 1 pui de cca 1 kg ardei iute macinat sare ulei masline oregano, maghiran, rozmarin (optional) Reteta completa pe: Justlovecookin.com Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va ru