„Tim's Place” (La Tim) vrea să fie cel mai prietenos restaurant din lume. Meniul zilnic este constituit din „mic dejun, prânz şi îmbrăţişări”, iar buna dispoziţie este asigurată de Tim Harris, în vârstă de 26 de ani, singurul proprietar de restaurant din Statele Unite cu sindromul Down.
Tim Harris, din Albuquerque, Statele Unite, se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 5 şi jumătate, face un duş, îmbracă tricoul verde cu emblema „Tim's Place”, însoţită de sloganul „Breakfast, lunch, hugs” (Mic dejun, prânz, îmbrăţişări) şi porneşte spre restaurantul care îi poartă numele, povesteşte el într-un reportaj al site-ului AOL.
De la intrarea în parcare până în faţa localului, Tim face câteva mişcări de dans - de fiecare dată. „Sunt entuziasmat să mă duc la muncă, aşa că dansez. E un dans al magiei.” Pe firma restaurantului, sub numele lui şi o faţă zâmbitoare, stă scris sloganul, care descrie ofertele nelipsite din meniu, care amintesc mereu oamenilor de ce trebuie să se întoarcă. „Îmbrăţişările sunt cea mai bună parte”, precizează Tim.
Născut în 1986 cu sindromul Down, Tim le-a spus părinţilor, când avea 14 ani, că va avea un restaurant într-o zi. În timpul liceului şi după ce a terminat facultatea, tânărul a lucrat în mai multe restaurante. În 2010, visul lui Tim a devenit realitate când şi-a deschis propriul restaurant, căruia a avut grijă să-i construiască, timp de trei ani, identitatea care să-i respecte sloganul de „cel mai prietenos restaurant din lume”.
Tim este mai mult decât proprietarul restaurantului. Nu există zi în care să lipsească de la muncă şi este acolo de la începutul progamului până când pleacă ultimul client. Stă de vorbă cu oamenii, îi încurajează pe cei alături de care lucrează şi, ceea ce este cel mai important, le oferă tuturor câte o îmbrăţişare, pentru că „îi face să se simtă mai bine”. „Partea mea preferată din zi este câ