de C. MIERLUŞCĂ
01 martie 2013 22:55
0 vizualizari
A-A+ Într-un vas smălţuit de 2 l se pune o ţelină sau o gulie de mărime mijlocie, o rădăcină de pătrunjel, tăiate în bucăţele nu rase, 1/2 suc de tomate şi 1/2 kg de cartofi cu coajă cu tot.
Ca şi celelalte zarzavaturi, toate trebuie foarte bine spălate. Se acoperă cu apă şi se pun la fiert la foc domol aproximativ două ore, în care timp se mai adaugă apa care se pierde prin evaporare. Toate aceste legume se pasează. Se va adăuga usturoi după gust, frunze de la diferite legume sau plante aromate. Aceasta supă se consumă zilnic, până la o jumătate de litru pe zi. Se poate prepara şi pentru două zile, când se va păstra în frigider. Supa se recomandă în boli grave şi în cancer.. de C. MIERLUŞCĂ
01 martie 2013 22:55
0 vizualizari
A-A+ Într-un vas smălţuit de 2 l se pune o ţelină sau o gulie de mărime mijlocie, o rădăcină de pătrunjel, tăiate în bucăţele nu rase, 1/2 suc de tomate şi 1/2 kg de cartofi cu coajă cu tot.
Ca şi celelalte zarzavaturi, toate trebuie foarte bine spălate. Se acoperă cu apă şi se pun la fiert la foc domol aproximativ două ore, în care timp se mai adaugă apa care se pierde prin evaporare. Toate aceste legume se pasează. Se va adăuga usturoi după gust, frunze de la diferite legume sau plante aromate. Aceasta supă se consumă zilnic, până la o jumătate de litru pe zi. Se poate prepara şi pentru două zile, când se va păstra în frigider. Supa se recomandă în boli grave şi în cancer..