Ingrediente: 500 g pulpa purcel, 4 cartofi noi mari, 4 cepe mici, 4-5 catei de usturoi, 1 pahar vin rosu, 4 linguri sos soia, Rozmarin, Cimbru, Nucsoara, Ghimbir, Condimente gratar, 4 linguri miere, Sare, Piper. Puneti intr-o cratita mai adanca, fara maner plasticat, pulpa de porc, batuta putin in prealabil. Condimentati carnea cu sare, piper, condimente gratar si cimbru.
Adaugati vinul rosu si mierea de albine. Puneti cele patru cepe crestate in patru, usor, de la varf spre coada, cam pana la jumatatea cepei. Cateii de usturoi zdrobitii putin cu lama cutitului si asezati-i deasupra. Adaugati…continuare
Ingrediente: 500 g pulpa purcel, 4 cartofi noi mari, 4 cepe mici, 4-5 catei de usturoi, 1 pahar vin rosu, 4 linguri sos soia, Rozmarin, Cimbru, Nucsoara, Ghimbir, Condimente gratar, 4 linguri miere, Sare, Piper. Puneti intr-o cratita mai adanca, fara maner plasticat, pulpa de porc, batuta putin in prealabil. Condimentati carnea cu sare, piper, condimente gratar si cimbru.
Adaugati vinul rosu si mierea de albine. Puneti cele patru cepe crestate in patru, usor, de la varf spre coada, cam pana la jumatatea cepei. Cateii de usturoi zdrobitii putin cu lama cutitului si asezati-i deasupra. Adaugati…continuare