Asta-i o mâncare ce se face foarte repede. O recomand pentru duminicile cu musafiri, pentru că se face la fel de repede și-n cantități mari.
Iată: Dacă aveţi vreme să vă pregătiţi, nu strică să lăsaţi cotletul să zăbovească puţin după ce aţi presărat peste el sare, piper prospăt măcinat şi frunze de busuioc, salvie sau mentă.
Dacă aveţi pesto bine, dacă nu, nu-i bai, se poate şi fără el. Pentru garnitură puneţi o nucă de unt în tigaie şi aşteptaţi să se topească.
Cartofii trebuie să fie fierţi şi tăiaţi în jumătate dacă-s mari. Printre ei puneţi ceapă verde, roşii şi frunze de pătrunjel. Sare şi piper pe deasupra.
În cinci minute-i gata şi garnitura (fireşte, fierbeţi cartofii din timp). Cotletul stă pe grătar câte trei minute pe fiecare parte
Adrese:
www.adihadean.ro
Facebook:https://www.facebook.com/AdiHadean
Twitter:www.twitter.com/adihadean
CITIŢI ŞI: Reţetele lui Adi Hădean. Miel cu cartofi și hummusReţetele lui Adi Hădean. Ceafă sub capacRețetele lui Adi Hădean. Pui cu sos de merişoareRețetele lui Adi Hădean. Cremă de rădăcinoase cu brânză de capră
(Text apărut în "Evenimentul culinar", publicaţie exclusiv print, ce se distribuie lunar împreună cu Evenimentul zilei)