URBB (United România Breweries Bereprod) a lansat berea Skol folosind în reţeta de fabricaţie 100% malţ, hamei, apă şi drojdie, renunţându-se la alte ingrediente. Berea Skol cu 100% malţ este filtrată la temperaturi controlate sub zero grade.
Campania „100% malţ” a inclus şi o schimbare la nivelul ambalajului (pentru sticlele de 0,5L, cele de plastic de 1L, 2L PET, precum şi dozele şi ambalajele secundare).
Anunţul Skol vine după ce săptămâna trecută Ursus Breweries a anunţat că lansează Ursus Cooler (bere în proporţie de 40% şi limonadă în proporţie de 60%).
Anterior, Bergenbier, producăor deţinut de grupul canadian Molson Coors, lansase Bergenbier Fresh Grapefruit, un mix de bere cu suc de grapefruit.
URBB (United România Breweries Bereprod) a lansat berea Skol folosind în reţeta de fabricaţie 100% malţ, hamei, apă şi drojdie, renunţându-se la alte ingrediente. Berea Skol cu 100% malţ este filtrată la temperaturi controlate sub zero grade.
Campania „100% malţ” a inclus şi o schimbare la nivelul ambalajului (pentru sticlele de 0,5L, cele de plastic de 1L, 2L PET, precum şi dozele şi ambalajele secundare).
Anunţul Skol vine după ce săptămâna trecută Ursus Breweries a anunţat că lansează Ursus Cooler (bere în proporţie de 40% şi limonadă în proporţie de 60%).
Anterior, Bergenbier, producăor deţinut de grupul canadian Molson Coors, lansase Bergenbier Fresh Grapefruit, un mix de bere cu suc de grapefruit.