Inca o data se dovedeste ca mancarea gatita de bucatarii de la Complexul Hotelier Ciric este printre cele mai bune din Iasi, fiind premiata din nou la un concurs international. Bucatarii de la Ciric transforma gatitul intr-o veritabila arta, totul spre satisfactia clientilor care calca pragul complexului de pe malul lacului. Astfel, cea de-a treia editie a Campionatului International de gatit "Cupa Moldovei" a reunit bucatari profesionisti si amatori din tara si strainatate (Finlanda, Azerbaidjan, Ungaria), jurizati de specialisti din mai multe tari. Bucatarii ieseni s-au intrecut la categoriile de arta Culinara, cat si la cele de gatit in aer liber. Juriul a apreciat originalitatea, respectarea tematicii, dar si modul de a gati cu ingrediente romanesti traditionale, care ne readuc gustul mancarurilor "ca la bunica". Printre participanti s-a remarcat din nou colectivul Complexului Hotelier Ciric, care a castigat medalii de aur, argint si bronz, dar si una dintre cele trei cupe cucerite de ieseni la sectiunea de "arta culinara".
Vizibil emotionati de rezultate, dar mai ales de aprecierile publicului larg, colectivul de la Ciric reinnoieste invitatia pe malul lacului pentru degustarea de noi si delicioase preparate, dar si pentru clipe de relaxare .
Inca o data se dovedeste ca mancarea gatita de bucatarii de la Complexul Hotelier Ciric este printre cele mai bune din Iasi, fiind premiata din nou la un concurs international. Bucatarii de la Ciric transforma gatitul intr-o veritabila arta, totul spre satisfactia clientilor care calca pragul complexului de pe malul lacului. Astfel, cea de-a treia editie a Campionatului International de gatit "Cupa Moldovei" a reunit bucatari profesionisti si amatori din tara si strainatate (Finlanda, Azerbaidjan, Ungaria), jurizati de specialisti din mai multe tari. Bucatarii ieseni s-au intrecut la categoriile de arta Culinar