Pipote cu sos de roşii, cartofi naturi, salată de varză şi, cel mai probabil, o veselă necorespunzătoare şi un mod de a transporta şi depozita hrana au fost ingredientele unei amenzi de 3.000 de lei cu care s-a ales o firmă de catering din Oradea, angajată să asigure masa pentru salariaţii companiei Faist Mecatronic din Şoseaua Borşului.
"Circa 70 de persoane au consumat cina la ora 2 a nopţii de sâmbătă spre duminică, constând în preparate făcute la ora 18, ţinute la rece, apoi transportate şi reîncălzite, din care şase persoane au făcut o gastroenterită", a explicat, într-o conferinţă de presă, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, dr. Daniela Rahotă.
Potrivit acesteia, în afara deranjamentului stomacal suportat de cei 70 de angajaţi, nimeni nu a suferit urmări mai grave, de genul unei toxiinfecţii alimentare.
Pipote cu sos de roşii, cartofi naturi, salată de varză şi, cel mai probabil, o veselă necorespunzătoare şi un mod de a transporta şi depozita hrana au fost ingredientele unei amenzi de 3.000 de lei cu care s-a ales o firmă de catering din Oradea, angajată să asigure masa pentru salariaţii companiei Faist Mecatronic din Şoseaua Borşului.
"Circa 70 de persoane au consumat cina la ora 2 a nopţii de sâmbătă spre duminică, constând în preparate făcute la ora 18, ţinute la rece, apoi transportate şi reîncălzite, din care şase persoane au făcut o gastroenterită", a explicat, într-o conferinţă de presă, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, dr. Daniela Rahotă.
Potrivit acesteia, în afara deranjamentului stomacal suportat de cei 70 de angajaţi, nimeni nu a suferit urmări mai grave, de genul unei toxiinfecţii alimentare.