de C. MIERLUŞCĂ
10 aprilie 2013 23:56
9 vizualizari
A-A+ Se ia un vas de sticlă de 5-7 l. O sfeclă roşie de un kg. Rădăcină de pătrunjel, o jumătate de kg. Ghimbir, o jumătate de kg. Rădăcină de păstârnac, un sfert de kg. Leuştean verde, o legătură. Mărar verde, o legătură. Usturoi - zece căţei. Drojdie de bere, zece gr.
Apă de izvor sau apă plată cinci litri.
Modul de preparare
Rădăcinoasele se taie sub formă de crutoane. Usturoiul se taie în bucăţi mici. Drojdia se omogenizează cu 100 ml apă rece. Apa, cu toate ingredientele, se adaugă în vas. Se lasă la macerat 7 zil . Se strecoară şi se păstrează în frigider. Se administrează o cană (250 ml) dimineaţa, înainte de masă şi o cană seara, înainte de masă uşor încălzit. După trei zile de la administrare se pregăteşte un nou preparat pentru a păstra continuitatea, timp de 6 luni. Se fac două cure a câte 6 luni pe an, cu pauză de o lună între cure. Preparatul se recomandă în cancer, hepatită, ciroză, colagenoze, reumatism, scleroză în plăci, boli cardiovasculare etc.
Tratamentul a fost practicat cu succes de Dr.Doru Laza.. de C. MIERLUŞCĂ
10 aprilie 2013 23:56
9 vizualizari
A-A+ Se ia un vas de sticlă de 5-7 l. O sfeclă roşie de un kg. Rădăcină de pătrunjel, o jumătate de kg. Ghimbir, o jumătate de kg. Rădăcină de păstârnac, un sfert de kg. Leuştean verde, o legătură. Mărar verde, o legătură. Usturoi - zece căţei. Drojdie de bere, zece gr.
Apă de izvor sau apă plată cinci litri.
Modul de preparare
Rădăcinoasele se taie sub formă de crutoane. Usturoiul se taie în bucăţi mici. Drojdia se omogenizează cu 100 ml apă rece. Apa, cu toate ingredientele, se adaugă în vas. Se lasă la macerat 7 zil . Se strecoară şi se păstrează în frigider. Se administrează o cană (250 ml) dimineaţa, înainte de masă şi o cană seara, înainte de masă uşor încălzit. După tr