Ingrediente: 1 pui întreg, 1/2 de morcov, 1 legătură de pătrunjel, 1 cartof, 1 ardei gras, 1 roşie, 1 ţelină, 2-3 căţei de usturoi, 10 g ulei, rozmarin uscat, piper
Preparare: Speli bine puiul, amesteci într-un castron puţin ulei cu rozmarin, după gust, şi îl condimentezi peste tot. Fierbi zarzavatul. Când legumele sunt fierte, le scurgi de zeamă şi le ţii la cald. Aşezi puiul într-o tavă acoperită şi îl introduci în cuptorul încins până când este bine pătruns. Cu 15 minute înainte să fie puiul gata, aşezi legumele în tavă, pui usturoiul zdrobit cu lama cuţitului peste ele şi condimentezi cu puţin piper. Ingrediente: 1 pui întreg, 1/2 de morcov, 1 legătură de pătrunjel, 1 cartof, 1 ardei gras, 1 roşie, 1 ţelină, 2-3 căţei de usturoi, 10 g ulei, rozmarin uscat, piper
Preparare: Speli bine puiul, amesteci într-un castron puţin ulei cu rozmarin, după gust, şi îl condimentezi peste tot. Fierbi zarzavatul. Când legumele sunt fierte, le scurgi de zeamă şi le ţii la cald. Aşezi puiul într-o tavă acoperită şi îl introduci în cuptorul încins până când este bine pătruns. Cu 15 minute înainte să fie puiul gata, aşezi legumele în tavă, pui usturoiul zdrobit cu lama cuţitului peste ele şi condimentezi cu puţin piper.