de C. MIERLUŞCĂ
01 mai 2013 23:35
13 vizualizari
A-A+ Cele 100 de alimente ce ne protejează principalele organe:
Pentru oase - migdalele conţin magneziu, care ajută oasele să rămână sănătoase
Spanacul - aduce necesarul de calciu pentru rezistenţa oaselor şi funcţionarea muşchilor.
Brânza - este o sursă de calciu, contribuind la întărirea oaselor.
Intestin, stomac - tinctura de fenicul protejează mucoasele intestinale.
Păstârnacul stimulează digestia.
Mango - conţine vit. A şi antioxidanţi ce ap[ră mucoasa intestinală.
Arpacaşul - aduce în organism necesarul de fibre, magneziu şi fosfor pentru o digestie sănătoasă.
Mărarul - ameliorează digestia.
Soia - are proprietăţi anticancerigene
Nucile - conţin o formă purificată de Omega 3 care ajută la reducerea riscului de cancer al intestinelor.
Ficat - anghinarea - are proteine regenerative, iar acidul folic şi antioxidanţii săi previn bolile hepatice.
Sucul de ridichi - stimulează secreţia bilei.
Conopida - contribuie la protejarea şi îmbunătăţirea func\ion[rii ficatului.
Drojdia de bere - este o importantă sursă de vit. B, detoxifică ficatul.
Păpădia - reduce colesterolul şi ajută la buna funcţionare a ficatului.. de C. MIERLUŞCĂ
01 mai 2013 23:35
13 vizualizari
A-A+ Cele 100 de alimente ce ne protejează principalele organe:
Pentru oase - migdalele conţin magneziu, care ajută oasele să rămână sănătoase
Spanacul - aduce necesarul de calciu pentru rezistenţa oaselor şi funcţionarea muşchilor.
Brânza - este o sursă de calciu, contribuind la întărirea oaselor.
Intestin, stomac - tinctura de fenicul protejează mucoasele intestinale.
Păstârnacul stimulează digestia.
Mango - conţine vit. A şi antioxidanţi ce ap[ră mucoasa intestinală.
Arpacaşul - aduce în organ