Ingrediente: 200 gr nuci sau samburi de migdale, dupa preferinta; 400 gr ciocolata amaruie;20 gr cacao;150 gr faina; 5 oua;250 gr zahar;2 linguri ness, preparat deja cu apa;200 ml ulei, 1 praf de sare.
Mod de preparare
Topim 300 gr de ciocolata la bain-marie. Intr-un vas separat amestecam nucile, cacaoa, ness-ul, faina, sarea si restul de ciocolata maruntita. In alt vas mixam ouale cu zaharul pana cand nu se mai simte zaharul, apoi adaugam uleiul si mixam in continuare pana la omogenizare. Se adauga apoi ciocolata topita, usor, iar la final amestecul de faina. Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se toarna compozitia apoi se da la foc mic 25 de minute. Se poate servi calda, alaturi de o cupa de inghetata. Pofta buna!
Ingrediente: 200 gr nuci sau samburi de migdale, dupa preferinta; 400 gr ciocolata amaruie;20 gr cacao;150 gr faina; 5 oua;250 gr zahar;2 linguri ness, preparat deja cu apa;200 ml ulei, 1 praf de sare.
Mod de preparare
Topim 300 gr de ciocolata la bain-marie. Intr-un vas separat amestecam nucile, cacaoa, ness-ul, faina, sarea si restul de ciocolata maruntita. In alt vas mixam ouale cu zaharul pana cand nu se mai simte zaharul, apoi adaugam uleiul si mixam in continuare pana la omogenizare. Se adauga apoi ciocolata topita, usor, iar la final amestecul de faina. Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se toarna compozitia apoi se da la foc mic 25 de minute. Se poate servi calda, alaturi de o cupa de inghetata. Pofta buna!