Chinezii sunt cunoscuţi în întreaga lume pentru mâncarea lor, ieşită puţin din tipare. Deşi carnea de pui este consumată în aproape întreaga lume, chinezii au reuşit să şocheze şi la acest capitol.
Au făcut o reţetă, care este considerată acum delicatesă, însă modul în care este preparată e de-a dreptul barbar. Puii, abia ieşiţi din găoace sunt puşi în nişte lăzi de plastic, ce sunt aşezate în jurul unui foc.
Apoi, un bărbat pune pe flacără un ceaun cu apă şi când aceasta începe să fiarbă răstoarnă rând pe rând bietele păsări în apa clocotită. După ce toţi puii au murit, îi ia şi îi pune într-o centrifugă, pentru a le îndepărta puful şi penele. Apoi sunt puşi în pungi de plastic şi trimişi către export.
Citeşte mai multe despre: delicatese culinare mancare mancare chinezi
Chinezii sunt cunoscuţi în întreaga lume pentru mâncarea lor, ieşită puţin din tipare. Deşi carnea de pui este consumată în aproape întreaga lume, chinezii au reuşit să şocheze şi la acest capitol.
Au făcut o reţetă, care este considerată acum delicatesă, însă modul în care este preparată e de-a dreptul barbar. Puii, abia ieşiţi din găoace sunt puşi în nişte lăzi de plastic, ce sunt aşezate în jurul unui foc.
Apoi, un bărbat pune pe flacără un ceaun cu apă şi când aceasta începe să fiarbă răstoarnă rând pe rând bietele păsări în apa clocotită. După ce toţi puii au murit, îi ia şi îi pune într-o centrifugă, pentru a le îndepărta puful şi penele. Apoi sunt puşi în pungi de plastic şi trimişi către export.
Citeşte mai multe despre: delicatese culinare mancare mancare chinezi