Conferinta Meat&Milk- Eficienta, Trend, Adaptabilitate- coordinate ale profitului in 2013, 26-27 iunie, Poiana Brasov, Hotel Alpin.
Caracterul interactiv al evenimentului este unul dintre punctele forte care a determinat înscrierea a nu mai putin de 165 de firme din sectoarele de carne si lapte, pentru a participa la eveniment.
Temele propuse în cadrul sesiunilor de discutii libere, din cadrul workshop-urilor, vizeaza cele mai acute și actuale probleme care îi preocupa pe fermierii, procesatorii și specialiștii români dar și straini, probleme la care se vor cauta solutii împreuna cu invitati de prestigiu.
Titlurile discutiilor libere, pentru sectorul de carne, sunt:
“Cum mentinem încrederea pe lantul de productie si desfacere” (26 iunie, speaker-i principali Sorin Minea – Romalimenta/Angst si Florin Capatana – Carrefour);
“ANSVSA – Un partener al industriei, un aparator al sanatatii publice” (26 iunie, speaker principal – Reprezentant ANSVSA);
“Piata neagra si evaziunea, cancerul sectorului de carne” (27 iunie, speaker-i principali: Sorin Minea, Ioan Ladosi – Presedinte APCPR, reprezentati ANSVSA și ANPC).
Titlurile discutiilor libere, pentru sectorul de lapte, sunt:
“Este brandul de firma coplesit de brandul privat?” (26 iunie, speaker-i principali: Dorin Cojocaru – Presedinte APRIL, reprezentanti retail);
“Impactul abandonarii cotei, sub influenta prabusirii preturilor” (26 iunie, speaker-i principali: Dorin Cojocaru, Viorica Dancila – Comisia pentru Agricultura a Parlamentului European, Vasile Dreve – Consilier MADR pe probleme de afaceri externe);
“Înfiintarea OIPA, adaptarea la realitatea pietei interne si internationale” (27 iunie, speaker-i principali: Dorin Cojocaru, Vasile Dreve, Aurel Damian – Vicepreședinte UCPR, reprezentanti ai asociatiilor si cooperativelor).
Noi parteneri:
VanD