de C. MIERLUŞCĂ
14 iulie 2013 22:43
1 vizualizare
A-A+ 1 sticluţă tinctură de propolis, 1 sticluţă echinaceea, ulei esenţial cătină sau 100 grame cătină proaspătă sau congelată; 100 grame polen, miere polifloră cât să se umple în borcan de 800 gr.
Toate ingredientele se pun într-un borcan sterilizat, mai puţin mierea şi se amestecă bine cu o lingură de lemn după care se adaugă mierea până se umple borcanul şi se amestecă din nou.
Se închide ermetic şi se lasă la macerat în friigider sau cămară 4-7 zile, timp în care se agită de două ori pe zi. Se păstrează în frigider. Se consumă pe stomacul gol câte o linguriţă dimineaţa. Este foarte energizant şi bun întăritor al sistemului imunitar.. de C. MIERLUŞCĂ
14 iulie 2013 22:43
1 vizualizare
A-A+ 1 sticluţă tinctură de propolis, 1 sticluţă echinaceea, ulei esenţial cătină sau 100 grame cătină proaspătă sau congelată; 100 grame polen, miere polifloră cât să se umple în borcan de 800 gr.
Toate ingredientele se pun într-un borcan sterilizat, mai puţin mierea şi se amestecă bine cu o lingură de lemn după care se adaugă mierea până se umple borcanul şi se amestecă din nou.
Se închide ermetic şi se lasă la macerat în friigider sau cămară 4-7 zile, timp în care se agită de două ori pe zi. Se păstrează în frigider. Se consumă pe stomacul gol câte o linguriţă dimineaţa. Este foarte energizant şi bun întăritor al sistemului imunitar..