de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
18 august 2013 23:19
0 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE: un dovlecel, brânză feta, ulei de măsline, două roşii, sare şi piper.
MOD DE PREPARARE: Tăiaţi dovlecelul în felii de jumătate de centimetru grosime. Aşezaţi-le pe grătar ori în tigaie, cu un strop de ulei. Tăiaţi roşiile şi puneţi-le într-un castron. Odată făcute feliile de dovlecel, aranjaţi-le pe un platou, peste ele punând câte o felie de roşie. Radeţi brânză. Presăraţi sare, piper şi o picătură de ulei.
POFTĂ BUNĂ!. de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
18 august 2013 23:19
0 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE: un dovlecel, brânză feta, ulei de măsline, două roşii, sare şi piper.
MOD DE PREPARARE: Tăiaţi dovlecelul în felii de jumătate de centimetru grosime. Aşezaţi-le pe grătar ori în tigaie, cu un strop de ulei. Tăiaţi roşiile şi puneţi-le într-un castron. Odată făcute feliile de dovlecel, aranjaţi-le pe un platou, peste ele punând câte o felie de roşie. Radeţi brânză. Presăraţi sare, piper şi o picătură de ulei.
POFTĂ BUNĂ!.