de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
30 august 2013 23:00
1 vizualizare
A-A+
INGREDIENTE: cinci-şase piersici, trei linguri de zahăr, zeama de la o jumătate de lămâie, cinci foi de gelatină, frişcă şi apă.
MOD DE PREPARARE: Fierbeţi piersicile cu apă, zahăr şi zeama de lămâie, până se înmoaie bine. Treceţi prin sită, adăugaţi gelatina topită în apă caldă şi amestecaţi bine până se răceşte compoziţia. Înainte de a degusta desertul, amestecaţi cu frişcă. După gust, puteţi presăra şi praf de ciocolată pe deasupra.
POFTĂ BUNĂ!. de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
30 august 2013 23:00
1 vizualizare
A-A+
INGREDIENTE: cinci-şase piersici, trei linguri de zahăr, zeama de la o jumătate de lămâie, cinci foi de gelatină, frişcă şi apă.
MOD DE PREPARARE: Fierbeţi piersicile cu apă, zahăr şi zeama de lămâie, până se înmoaie bine. Treceţi prin sită, adăugaţi gelatina topită în apă caldă şi amestecaţi bine până se răceşte compoziţia. Înainte de a degusta desertul, amestecaţi cu frişcă. După gust, puteţi presăra şi praf de ciocolată pe deasupra.
POFTĂ BUNĂ!.