de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
13 septembrie 2013 22:26
0 vizualizari
A-A+
MOD DE PREPARARE: un kilogram de struguri albi, 800 gr. zahăr, o lămâie
INGREDIENTE: Luaţi struguri albi copţi, spălaţi-i bine şi lăsaţi-i să se scurgă. Curăţaţi broboanele de coajă şi de sâmburi. Puneţi strugurii şi zahărul într-un castron mare, amestecaţi bine şi puneţi pe foc. În momentul în care strugurii încep să dea din sucul lor, după aproximativ cinci minute, puneţi sucul de lămâie. Lăsaţi 45 de minute şi amestecaţi, din când în când, până se îngroaşă compoziţia. Turnaţi în borcane şi închideţi, până a doua zi.
POFTĂ BUNĂ!. de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
13 septembrie 2013 22:26
0 vizualizari
A-A+
MOD DE PREPARARE: un kilogram de struguri albi, 800 gr. zahăr, o lămâie
INGREDIENTE: Luaţi struguri albi copţi, spălaţi-i bine şi lăsaţi-i să se scurgă. Curăţaţi broboanele de coajă şi de sâmburi. Puneţi strugurii şi zahărul într-un castron mare, amestecaţi bine şi puneţi pe foc. În momentul în care strugurii încep să dea din sucul lor, după aproximativ cinci minute, puneţi sucul de lămâie. Lăsaţi 45 de minute şi amestecaţi, din când în când, până se îngroaşă compoziţia. Turnaţi în borcane şi închideţi, până a doua zi.
POFTĂ BUNĂ!.