In ultima perioada am inceput sa gatesc din ce in ce mai des retete cu carne de pui, iar ruladele de pui au devenit preferatele mele. Sunt practice, satioase dar in acelasi timp destul de lejere si pot fi servite atat reci cat si calde.
Astazi va propun o reteta de rulada din piept de pui umpluta cu omleta (aceasta varianta este foarte raspandita in Italia) si cu feliute subtiri de sunca. Bininteles, puteti adauga si cateva felii subtiri de cascaval, daca doriti.
Ingrediente
1 piept de pui dezosat (cca 500-600 g)
4 oua
5-6 felii subtiri de sunca de Praga/prosciutto cotto
4-5 linguri marsala/vin alb
3-4 linguri apa
sare
piper
1 lingurita mix condimente cajun
1 lingura ulei de masline
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro In ultima perioada am inceput sa gatesc din ce in ce mai des retete cu carne de pui, iar ruladele de pui au devenit preferatele mele. Sunt practice, satioase dar in acelasi timp destul de lejere si pot fi servite atat reci cat si calde.
Astazi va propun o reteta de rulada din piept de pui umpluta cu omleta (aceasta varianta este foarte raspandita in Italia) si cu feliute subtiri de sunca. Bininteles, puteti adauga si cateva felii subtiri de cascaval, daca doriti.
Ingrediente
1 piept de pui dezosat (cca 500-600 g)
4 oua
5-6 felii subtiri de sunca de Praga/prosciutto cotto
4-5 linguri marsala/vin alb
3-4 linguri apa
sare
piper
1 lingurita mix condimente cajun
1 lingura ulei de masline
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro