Tehnicile de decojire a ouălor fierte sunt variate, însă, de multe ori, ineficiente. OU FIERT
Cu toate că unele metode ciudate, precum adăugarea de oţet, ulei sau sare în apa în care se fierb ouăle, dau rezultate uneori, niciuna nu pare mai eficientă decât cea prezentată în filmuleţul de mai jos.
Se pare că tot ce este nevoie să faceţi este să curăţaţi puţin oul la capete, iar apoi să suflaţi. Nu este cea mai igienică metodă, însă pare a fi cea mai rapidă.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO: Tata - comisar-şef, mama - judecător. Beizadeaua-avocat care proteja REŢEAUA ASASINILOR de la Moscova„HIPSTERUL” FAMILIST, o nouă specie a protestelor de weekend. Cum s-a format LANŢUL anti-Roşia MontanăCulmea! Primarul Frâncu, condamnat pentru corupție, îl amenință cu tribunalul pe democratul Romeo Rădulescu
TOP 3 ARTICOLE POPULARE: Liviu Mihaiu RECUNOAȘTE: ”Am fost în Noua Zeelandă pe banii RMGC”. Marius Vintilă: ”Avea fusul moral dat peste cap” | VIDEOEuropa, VĂZUTĂ DE SUS. Cele mai frumoase oraşe, aşa cum nu le-ai mai văzutFoarte BUN pentru femei. Ce anume făcea Marilyn MONROE înainte de CULCARE