Dragii si dragele mele, nu stiu ce parere aveti voi despre toamna, dar mie imi place la nebunie. Inainte de toate, imi place pentru ca imi da o senzatie de liniste si de echilibru interior. Parca nimic rau nu are cum sa se intample intr-o zi de toamna, chiar daca mai ploua, mai bate vantul si mai racim putin. Si chiar daca trebuie sa ne intoarcem la scoala sau la locul de munca, pe mine toamna ma duce cu gandul la plimbari lungi in natura. As putea sa ma plimb ore intregi prin padure, sa admir fiecare frunza in parte si sa ma minunez de bogatia de culori care imbraca toti copacii. Trebuie sa marturisesc ca am o placere fantastica in a calca pe frunzele uscate, stiti voi, bucuria copiiilor de a face asta e nepretuita
Abia astept sa pornim in cautarea bogatiilor toamnei, sa batem tara in lung si in lat, fara o destinatie anume, sa ne lasam purtati nu de val, ci mai degraba de minunatiile pe care le descoperim pe drum. Si sa nu credeti ca imi las acasa pasiunea pentru gatit, nu, nu, o iau cu mine. Doar acum este cel mai bun moment ca sa imi procur diverse ingrediente direct de la sursa, de la mama lor. Legumele si fructele naturale, de la tara sunt de o mie de ori mai bune si mai gustoase decat cele de la supermarket, iar o livada sau o poiana din care poti sa iti alegi ce iti pofteste sufletul este mult mai primitoare decat o piata alimentara sau un aprozar.
Si ca tot am adus vorba de gradini, poieni, livezi si alte locuri pline cu bunatati, ati vazut ca au reaparut in comert biscuitii Poieni? Acestia sunt produsi in fabrica VelPitar din Iasi, iar cuvantul cheie este „bogatie”, intrucat biscuitii Poieni au cel mai bogat continut de unt, alune, miere sau merisoare, in comparatie cu alte produse asemanatoare, romanesti sau de import. Si toate acestea sunt ingrediente naturale.
Eu am incercat toate cele 3 retete noi, Poieni cu unt si miere,