de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
28 septembrie 2013 00:31
5 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE: 300 gr. ciuperci, 400 gr. orez, un litru supă de pui, o ceapă, doi căţei de usturoi, 75 gr. parmezan, un pahar vin alb, 70 gr. unt, smântână, piper, sare.
MOD DE PREPARARE: Tocaţi ceapa şi puneţi-o într-o tigaie, la călit, împreună cu usturoiul. Aşteptaţi două-trei minute şi adăugaţi ciupercile tocate. Mai aşteptaţi încă cinci minute maxim. Puneţi orezul şi paharul de vin, însoţit de supa de pui. Amestecaţi constant aproximativ 20 de minute, până când orezul devine fraged. Stingeţi focul, radeţi parmezan şi adăugaţi smântână.
POFTĂ BUNĂ!. de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
28 septembrie 2013 00:31
5 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE: 300 gr. ciuperci, 400 gr. orez, un litru supă de pui, o ceapă, doi căţei de usturoi, 75 gr. parmezan, un pahar vin alb, 70 gr. unt, smântână, piper, sare.
MOD DE PREPARARE: Tocaţi ceapa şi puneţi-o într-o tigaie, la călit, împreună cu usturoiul. Aşteptaţi două-trei minute şi adăugaţi ciupercile tocate. Mai aşteptaţi încă cinci minute maxim. Puneţi orezul şi paharul de vin, însoţit de supa de pui. Amestecaţi constant aproximativ 20 de minute, până când orezul devine fraged. Stingeţi focul, radeţi parmezan şi adăugaţi smântână.
POFTĂ BUNĂ!.