Pregătiţi-vă pentru o masă pe cinste şi o atmosferă de"groază" joi, 31 octombrie, ora 20.00 Începem "atacul' papilelor gustative : un aperitiv delicios, un fel principal care se cere devorat, un desert cuceritor şi un vin.....care face cuvintele de prisos.
La doar 65 de lei de persoană, Taverna Dogarilor a pregătit un meniu special. Aperitiv: ouă umplute cu biftec tartar, humus (cremă de năut), ardei copţi cu telemea de bivoliţă, crostini cu prosciutto. La felul principal se va servi piept de curcan în sos de vampir iar la desert se vor servi mere coapte cu nuci şi scorţişoară, plăcintă cu dovleac şi un pahar de vin.
Atmosfera va fi întreţinută de Codruţ Bistriţeanu.
Detalii şi rezervări aici.
.
Pregătiţi-vă pentru o masă pe cinste şi o atmosferă de"groază" joi, 31 octombrie, ora 20.00 Începem "atacul' papilelor gustative : un aperitiv delicios, un fel principal care se cere devorat, un desert cuceritor şi un vin.....care face cuvintele de prisos.
La doar 65 de lei de persoană, Taverna Dogarilor a pregătit un meniu special. Aperitiv: ouă umplute cu biftec tartar, humus (cremă de năut), ardei copţi cu telemea de bivoliţă, crostini cu prosciutto. La felul principal se va servi piept de curcan în sos de vampir iar la desert se vor servi mere coapte cu nuci şi scorţişoară, plăcintă cu dovleac şi un pahar de vin.
Atmosfera va fi întreţinută de Codruţ Bistriţeanu.
Detalii şi rezervări aici.
.