de Ana Maria MĂTUŞOIU
09 noiembrie 2013 00:09
1 vizualizare
A-A+
INGREDIENTE: 400 g cartofi, 3 roşii, 1 dovlecel, sare, piper, condimente pentru cartofi, chili iute, cimbru, pătrunjel, ulei de măsline.
MOD DE PREPARARE: Curăţaţi cartofii, tăiaţi-i în felii groase şi puneţi-i la fiert în apă cu sare, împreună cu dovleceii. Lăsaţi să fiarbă 10 minute. Între timp tăiaţi roşiile felii. Apoi aşezaţi-le într-o tavă alături de restul legumelor. Condimentaţi şi asezonaţi cu pătrunjel şi cimbru. Băgaţi tava în cuptor până se rumenesc legumele. Le puteţi servi alături de friptură sau simple. POFTĂ BUNĂ! . de Ana Maria MĂTUŞOIU
09 noiembrie 2013 00:09
1 vizualizare
A-A+
INGREDIENTE: 400 g cartofi, 3 roşii, 1 dovlecel, sare, piper, condimente pentru cartofi, chili iute, cimbru, pătrunjel, ulei de măsline.
MOD DE PREPARARE: Curăţaţi cartofii, tăiaţi-i în felii groase şi puneţi-i la fiert în apă cu sare, împreună cu dovleceii. Lăsaţi să fiarbă 10 minute. Între timp tăiaţi roşiile felii. Apoi aşezaţi-le într-o tavă alături de restul legumelor. Condimentaţi şi asezonaţi cu pătrunjel şi cimbru. Băgaţi tava în cuptor până se rumenesc legumele. Le puteţi servi alături de friptură sau simple. POFTĂ BUNĂ! .