Realizatoarea emisiunii „Preţuieşte Viaţa“ este invitată în show-ul culinar de la Antena 1, luni, de la 20.30. Pentru a le testa aptitudinile, Andreea Marin îi pune pe cei 12 concurenţi să gătească bucate tradiţionale, după o ghicitoare.
„Îmi place să mănânc, îmi place viaţa, îmi plac mâncărurile tradiţionale, îmi plac tocăniţele moldoveneşti, îmi plac sarmalele“, spune invitata din a patra ediţie „Top Chef“.
Andreea Marin le recită concurenţilor o poezie a lui Păstorel Teodoreanu şi îi îndeamnă să gătească sarmale tradiţionale, asortate cu alte două preparate.
Alexandru Iacob, unul dintre căpitanii de echipă, o impresionează pe fosta zână a surprizelor cu meniurile grupului pe care-l conduce. „Mi-ai trezit emoţii mari. Bunicul meu mânca mămăligă cu chişleag (lapte bătut). Chiar m-am emoţionat“, recunoaşte moderatoarea de la TVR. Ineditul preparatului este chitanul, pâinea reinterpretată, specifică zonei moldoveneşti. „Îmi dai şi mie numărul tău de telefon?“, îl întreabă Andreea Marin pe băiat. Vedeta pleacă de pe platoul „Top Chef“ cu un pachet pentru Violeta, fiica sa.
În ediţia din 11 noiembrie nu lipsesc nici sarea şi piperul, căci Alexandra Leon, concurenta care a practicat arte marţiale, îl seduce pe Tudor Constantinescu atât cu preparatul, cât şi cu ţinuta sexy.