de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
18 noiembrie 2013 23:02
2 vizualizari
A-A+
De pe o stradă liniştită, Mirăslău, s–a mutat la drumul mare, adică pe bulevardul Mihai Viteazu. În doar şase luni, de când Ovidiu Balaban a preluat afacerea "Crama Oprişor", ea a cunoscut o creştere constantă atât în ceea ce priveşte notorietatea, cât şi vânzările.
Deşi era un magazin mic, situat pe o străduţă calmă şi nu în văzul tuturor, Crama Oprişor a devenit un important furnizor pentru restaurantele din Sibiu. "Distribuim vinul în peste 30 de restaurante şi cafenele din Sibiu în doar şase luni de la preluare, ceea ce este foarte bine. Suntem mândri că în foarte multe locaţii am intrat cu <
tate maximă", completează Florin Marian, somelierul Cramei Oprişor Sibiu.
Cu harta în mână
Trăgând linie, singurul inconvenient de până acum se pare să fi fost poziţia retrasă a magazinului. "Era o străduţă liniştită, iar clienţii ajungeau greu la noi. Într-o zi, când am primit nişte clienţi cu harta în mână, am înţeles pe loc două lucruri: vinul este foarte bun, ca să merite să îl cauţi cu harta, dar şi că poziţia magazinului este improprie", mai spune proprietarul Cramei. Aşa că, cu toţii, s-au gândit să îi schimbe locaţia şi să mute magazinul la drumul mare, cum s-ar spune, alegând bulevardul Mihai Viteazu. Magazinul se adresează tuturor celor care apreciază vinul de calitate, având de unde alege, deoarece sortimentaţia este variată, de la vinul la litru, până la sticlele