de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
22 noiembrie 2013 22:55
0 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE:
o ceapă, făină, pătrunjel tocat, două fileuri de an`oa, două linguri de capere tocate, 70 gr. unt, zeamă de lămâie, zahăr.
MOD DE PREPARARE:
Se găteşte ceapa în unt cinci minute. Se adaugă ansoa şi se amestecă încontinuu. Peste ele, se pun caperele tocate şi pătrunjelul. Se adaugă, apoi, o lingură de făină şi zeama de lămâie. Se lasă timp de aproximativ cinci minute pe foc, până când se îngroaşă sosul. La final, se condimentează după bunul gust al fiecăruia.. de Andra MARINESCU
andramarinescu@tribuna.ro
22 noiembrie 2013 22:55
0 vizualizari
A-A+
INGREDIENTE:
o ceapă, făină, pătrunjel tocat, două fileuri de an`oa, două linguri de capere tocate, 70 gr. unt, zeamă de lămâie, zahăr.
MOD DE PREPARARE:
Se găteşte ceapa în unt cinci minute. Se adaugă ansoa şi se amestecă încontinuu. Peste ele, se pun caperele tocate şi pătrunjelul. Se adaugă, apoi, o lingură de făină şi zeama de lămâie. Se lasă timp de aproximativ cinci minute pe foc, până când se îngroaşă sosul. La final, se condimentează după bunul gust al fiecăruia..