Raluca Mănăilă, 30 de ani, absolventă de management şi psihologie organizaţională, a înfiinţat în urmă cu trei ani propria firmă de catering personalizat şi livrare acasă cu specific mediteranean – RGM Food Services.
Anul acesta, în luna iunie, tânăra antreprenoare a hotărât să îşi extindă businessul şi a deschis în centrul Capitalei un mic restaurant cu acelaşi specific, în care a investit aproximativ 50.000 de euro. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine
Raluca Mănăilă, 30 de ani, absolventă de management şi psihologie organizaţională, a înfiinţat în urmă cu trei ani propria firmă de catering personalizat şi livrare acasă cu specific mediteranean – RGM Food Services.
Anul acesta, în luna iunie, tânăra antreprenoare a hotărât să îşi extindă businessul şi a deschis în centrul Capitalei un mic restaurant cu acelaşi specific, în care a investit aproximativ 50.000 de euro. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine