Liliana Dumitrescu, 62 de ani, şi Miralena Nedelciu, 60 de ani, au decis în urmă cu trei ani să pornească un business de familie - un mic bistrou unde să vândă plăcinte cu specific macedonean, sendvişuri şi socată. Ce două verişoare, una fără ocupaţie, dar pricepută la bucătărie (Liliana Dumitrescu), cealaltă cu experienţă în business (a avut o afacere până în 2009 în industria cărţilor) au început noua afacere într-un spaţiu de 35 de metri pătraţi cu trei angajaţi.
Anul trecut, bistroul La Nana, înregistrat pe firma Nana’s Natural Food SRL, le-a adus venituri de peste 240.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, şi în prezent cele două antreprenoare au 15 salariaţi.
Liliana Dumitrescu a fost invitată în emisiunea ZF Live de marţi, 26 noiembrie, unde a vorbit despre “reţeta” succesului restaurantului „La Nana” dar şi despre preferinţele culinare ale românilor.
Liliana Dumitrescu, 62 de ani, şi Miralena Nedelciu, 60 de ani, au decis în urmă cu trei ani să pornească un business de familie - un mic bistrou unde să vândă plăcinte cu specific macedonean, sendvişuri şi socată. Ce două verişoare, una fără ocupaţie, dar pricepută la bucătărie (Liliana Dumitrescu), cealaltă cu experienţă în business (a avut o afacere până în 2009 în industria cărţilor) au început noua afacere într-un spaţiu de 35 de metri pătraţi cu trei angajaţi.
Anul trecut, bistroul La Nana, înregistrat pe firma Nana’s Natural Food SRL, le-a adus venituri de peste 240.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, şi în prezent cele două antreprenoare au 15 salariaţi.
Liliana Dumitrescu a fost invitată în emisiunea ZF Live de marţi, 26 noiembrie, unde a vorbit despre “reţeta” succesului restaurantului „La Nana” dar şi despre preferinţele culinare ale românilor.