Pacienţilor de la spital li se va include în meniul de sărbători friptură la cuptor.
Vine Moş Crăciun şi la pacienţii internaţi în Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Acesta nu le va aduce daruri materiale, dar le va aduce un meniu mai bogat în preajma sărbătorilor de iarnă. Acesta nu va fi nici pe departe la fel ca cel pe care l-ar putea avea acasă, cu sarmale şi preparate tradiţionale, însă vor primi mâncare ceva mai variată decât de obicei. “Sărmăluţe nu le putem oferi, pentru că nici nu ar fi indicat pentru ei. Însă, cu siguranţă, li se va include în hrană o bucată de carne la cuptor”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul general al spitalului.
Calitatea hranei bolnavilor la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman este o problemă care dă bătăi de cap conducerii instituţiei. În urmă cu două luni, ca o măsură de a îmbunătăţi calitatea hranei, medicul Cătălina Pălăncianu, managerul spitalului, a promis că, împreună cu directorul de îngrijiri, Elena Chirilă, şi cu medicul epidemiolog al spitalului, se va ocupa de calitatea mâncării din spital, în sensul că va alcătui cu atenţie meniul tuturor bolnavilor.
Pacienţilor de la spital li se va include în meniul de sărbători friptură la cuptor.
Vine Moş Crăciun şi la pacienţii internaţi în Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Acesta nu le va aduce daruri materiale, dar le va aduce un meniu mai bogat în preajma sărbătorilor de iarnă. Acesta nu va fi nici pe departe la fel ca cel pe care l-ar putea avea acasă, cu sarmale şi preparate tradiţionale, însă vor primi mâncare ceva mai variată decât de obicei. “Sărmăluţe nu le putem oferi, pentru că nici nu ar fi indicat pentru ei. Însă, cu siguranţă, li se va include în hrană o bucată de carne la cuptor”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul general al spitalului.
Calitatea hranei bolnavilor la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman