Salut dragilor, sa stiti ca nu va ignor! Pur si simplu asta a fost cea mai aglomerata saptamana din viata mea, am filmat zi de zi de dimineata pana seara dar partea buna este ca de saptamana viitoare sunt in concediu si va pot rasfata pana la Craciun cu fel de fel de bunataturi. Partea si mai draguta este ca am filmat pentru Revelion, asa ca, daca aveti placerea, ne vedem pe Look TV pe 31 decembrie sa numaram impreuna secundele ramase pana la 2014, care sper ca va fi un an mai bun, ca 2013 mai avea un pic si ma nenorocea de tot!
Pana una alta, sa vedem ce gatim azi: pastrav in crusta de parmesan! De ce pastrav? Pentru ca, de cand au inceput sa aduca la Lidl pastravi proaspeti, sunt abonata fidela! E un pachet cu 2 pastravi, undeva la 10-12 lei, depinde daca e sau nu la oferta si imi plac maxim! Ii gatesc sub orice forma: dati pin faina de malai, prin fulgi de porumb, la tava, ii filetez si fac crochete… de toate! Acu’ i-am prins la oferta, 10 lei au fost, 2 pastraviori de 500g impreuna, numa buni pentru mine si Luca La varianta cu parmesan am ales o garnitura simpla pentru care am fiert gnocchi de cartofi (astia ii cumpar de la Auchan de obicei, dintre toti pe care i-am incercat, ma refer la cei gata facuti, astia mi-au placut cel mai mult. Nu sunt congelati, ci proaspeti si ii gasiti la frigiderul cu produse de post, lipii, paste proaspete etc). Pana au fiert gnocchi, am tras la tigaie legumele, un amestec de de toate, in putin unt si un strop de ulei de masline, apoi am pus si gnocchi, le-am amestecat, am pus sare si piper dupa gust. Nimic sofisticat, dar ma gandeam sa va explic din start ce si cum e cu garnitura asta, in caz ca vi se pare apetisanta!
Ingrediente:
- 2 pastravi eviscerati si… fara cap
- o cana de faina
- 2 oua
- 50g parmesan
- 2 linguri mix de plante romatice (busuioc, oregano, rozmarin,salvi