Dacă nu-ți place să consumi fructele sau legumele ca atare, te poti bucura de gustul și de proprietățile lor şi sub formă de sucuri proaspete, care te ajută să fii suplă şi sănătoasă.
Legumele și fructele proaspete au un conținut ridicat de substanțe nutritive, spre deosebire de variantele preparate termic (prin fierbere, legumele și fructele își pierd din proprietăți).
Sucul de morcovi previne anemia
Deoarece este bogat în vitamine (A, B, C, D, E și K) și minerale (calciu, cupru, magneziu, potasiu, mangan), sucul de morcovi este un bun tonic și previne anemia. De asemenea, consumat în mod constant, întărește sistemul imunitar, stimulează funcțiile hepatice, întinerește țesuturile cutanate și cicatrizează rănile.
Sucul de portocale ţine colesterolul în frâu
Vitamina C este esențială pentru organism în sezonul rece, iar sucul de portocale o conține din plin. Astfel, corpul tău va fi mult mai rezistent în fața bolilor, tensiunea va fi în limite normale, la fel ca și nivelul total al colesterolului din sânge.
Află de pe clickpentrufemei.ro ce alte sucuri naturale sunt bune pentru sănătatea ta!