In timp ce mai multe vedete se feresc de cratita cat pot de mult, Ioana Ginghina este un adevarat exemplu de gospodina perfecta. Cu ocazia Sarbatorilor, actrita intra in bucatarie si demareaza un adevarat maraton culinar.
Mama si sotie, Ioana a inteles ca familia este cel mai important lucru din viata oricarui om. De cand a nascut-o pe micuta Ruxandra, actrita s-a dedicat acesteia in fiecare zi si a avut intotdeauna grija ca celor dragi sa nu le lipseasca nimic.
Ioana marturiseste ca ii place sa gateasca si ca acest lucru o relaxeaza
Asa ca, de Sarbatori, vedeta isi va pune sortul si va intra in bucatarie, acolo unde va pregati cele mai alese bucate pentru familia ei. Si, pentru ca este o bucatareasa buna, Ioana nu va fi ocolita nici de prietenii ei, care ii vor trece pragul la masa.
Ioana gateste foarte des alaturi de fetita ei, Ruxandra
Astfel, vedeta a marturisit pentru CANCAN.ro ca in perioada care urmeaza va gati zilnic, pentru a se asigura ca toti cei pe care ii iubeste au parte de rasfatul culinar deplin. Actrita va prepara bucate traditionale, iar friptura si salatele vor fi piesele de rezistenta.
Actrita reuseste sa fie o gospodina desavarsita, dar isi rezerva timp si pentru a se ingriji de aspectul ei
“Ce nu gatesc de Sarbatori… Ar mai fi usor de spus. Ca toate romancele. Salata beouf, sarmale, vinete pe care le-am pus deja la congelator. Imi place foarte mult, ma relaxeaza. Gatesc singura. De cand ne-am mutat la casa, noi tot primim musafiri din 24 si pana pe 28. Tot vin, fini, prieteni, sora mea de la Sibiu, parintii mei, parintii lui Alexandru, fratele lui Alexandru. O tinem tot asa. In acea perioada gatesc zilnic. Friptura o fac zilnic, salata beouf la doua zile, salata de vinetele la fel. Mai fac biscuiti cu Ruxi ca ne distreaza. Imi place sa gatesc”, a dezvaluit Ioana.
Ioana face tot felul de preparate